Hou je taai, kom tot rust en denk goed aan jezelf…

door Marc

Ik. Imperial Sand Dunes. Californië 1988.

Hebhetermaarover.nl heeft het de komende weken nergens over. Niet dat het leven nu stopt, ben je mal. Het leven leeft gewoon door en nestelt zich intussen met al zijn kleine en grote en mooie en lelijke aspecten in mijn hoofd waar zich alles in woorden samenvat. 

Ik ga ook bewust even offline om recht te doen aan alle gedachten en ervaringen van de voorbije jaren. Ze even niet blootstellen aan de verwachtingen die ik mezelf online opleg. De verwachtingen waar mijn ‘online alter ego’ zich door uitgedaagd ziet. Ik laat ze een tijdje sudderen en garen in mijn brein, die gedachten. Wat er na een paar weken uitkomt zien we dan wel weer. Wordt trouwens voor mij ook een verrassing, aangezien hebhetermaarover.nl sinds 2009 altijd al online is. Nou ja, de maanden rondom mijn ziek-zijn tel ik maar even niet mee. Medische overmacht bleek een ruchtsichtlose, doortrapte bitch te zijn. 

Mijn afwezigheid is deze keer een bewuste keuze. Denk je nu, hè jammer. Geen nood: gewoon lekker teruglezen. Er staan namelijk bijna 800 blogposts op hebhetermaarover.nl. Heerlijk voor op de camping of thuis op de bank. Om voor te lezen. Je druk over te maken. Te lachen. Whatever. Over een paar weken ben ik weer online. Tot dan zeg ik hou je taai, kom tot rust en denk goed aan jezelf!